BABY

Uw kleine baby verdient het beste in de wereld. Zachte materialen voor de zachtste huid, bescherming en liefde. De Timmy Toes producten worden gemaakt met liefde, mooie materialen en met kleur. Van de zachtste slofjes

tot de mooiste wikkeldoeken. Het avontuur kan beginnen.

 

SLOFJES

Onze collectie babyslofjes biedt de kleinste voetjes de zachtste bescherming. Gemaakt van zacht geiten suède in felle kleuren is een Timmy Toes van veraf te herkennen.Het logo op de bodem is gemaakt van anti-slip materiaal zodat uw baby niet uitglijdt bij zijn eerste stapjes. Timmy Toes heeft vier modellen en is verkrijgbaar in drie maten. 

VERZORGING EN SPEELGOED

Uw baby verdient het beste. De verzorgingsartikelen van Timmy Toes voldoen aan de eisen die moderne ouders stellen - zachte, mooie materialen met mooi design, met oog voor kwaliteit en zorg voor het milieu. Timmy Toes kiest waar mogelijk voor ecologische en duurzame stoffen die een leven lang meegaan.  

INRICHTING EN ACCESSOIRES

 

De kleurrijke klokken, speeldozen en mobielen van Timmy Toes zijn een aanwinst voor elke baby kamer. Speelse vormen, mooie zachte materialen en heldere kleuren geven elke kamer een extra zonnetje om van te genieten.

Timmy Toes breidt haar collectie constant uit. Heeft u een suggestie voor een nieuw Timmy Toes product, neem dan contact met ons op. 

TIMMY TOES

GA NAAR

SOCIAAL

schrijf u in om op de hoogte te blijven